Yogakurs

 


Virya Yoga for nybegynnereK11_oppdatert

Passer for deg som er nybegynner og for deg som ønsker å lære viryayoga fra grunnen. Du blir kjent med asanas/stillinger, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Les mer om virya yoga her.

Torsdag kl. 17.00 - 18.15

Påmelding


Virya Yoga for videregående - nivå 1-2Linda B. Martinsen

Passer for deg som har fullført nybegynnerkurs i viryayoga eller som allerede er kjent med fysisk yoga fra andre tradisjoner. Du blir introdusert for nye asanas og vil fordype deg videre i din yogapraksis. Les mer om virya yoga her.

Tirsdag kl. 18.00 – 19.15

Torsdag kl. 18.30 – 19.45

Påmelding


Virya Yoga for videregående - nivå 2-3K23_oppdatert-2

Passer for deg som har fullført nybegynnerkurs og gjerne også et videregående kurs i viryayoga eller som har praktisert fysisk yoga fra andre tradisjoner. Du ønsker å fordype deg videre i din yogapraksis, og vil få et større innblikk i yogaens fantastiske verden. Les mer om virya yoga her.

Tirsdag kl. 19.30 – 21.00

Påmelding


Yin & Restorative Yoga

Stillingene som brukes i yin/restorative yoga er designet for å holdes over en lengre periode i vente på at kroppen gir slipp på spenninger. Det er en stille og meditativ yoga form, men kan ha en kraftfull virkning på kropp og sinn.

Stillingene stimulerer muskler og bindevev positivt og bringer ny energi til hele kroppen!

Tyngdekraften, bolstere, blokker, tepper og bånd er med på å gi kroppen trygghet og god støtte mens du sitter eller ligger i stillingene.

Yin&Restorativ Yoga er et fantastisk komplement for å gi balanse og restitusjon til en sterkere yoga- eller trenings form.

Både nybegynnere og viderekommende er hjertelig velkommen.

Torsdag kl. 20.00 – 21.15

Påmelding


Virya Yoga for Menn

Virya yoga er en god treningsform som utvikler kroppens fleksibilitet, styrke, utholdenhet og balanse. I tillegg til de fysiske øvelsene, er det fokus på pusteteknikker, meditasjon og avspenning. Du oppnår bedre fysisk helse, det reduserer stress og fører til større velvære og tilstedeværelse i ditt daglige liv.

Les mer om virya yoga her.

Passer både for deg som er nybegynner og for deg med yogaerfaring.

* Kurset planlegges settes opp i oktober 2018.


Myk Flyt Yoga

Myk Flyt er kurset hvor du får kjenne på deilige, langsomme, bevisste bevegelser som er synkronisert med pusten. Timen er styrkende, oppkvikkende og terapeutisk for deg som enten er ny til fysisk yoga, restituerer fra en mindre skade, eller er et sted i livet hvor mer krevende yoga eller trening er satt på pause.

Vi bruker gulv, vegger og utstyr som støtte til yoga treningen. Du vil få undervisning i de vanligste yoga posisjonene, i flyt, men i modifisert utgave. Vi starter og avslutter timen med stillhet.

Både nybegynnere og viderekommende er hjertelig velkommen.

*Kurset er ikke satt opp høsten 2018.


Restorative Yoga Yoga Okt 2015_KE_WEBsize-50

Restorative yoga er en avslappende yogaform hvor man ligger i stillinger over tid for maksimal avslapning/restitusjon i kropp og sinn. Dette kurset er spesielt for deg som sliter med stress, utbrenthet, ME, fibromyalgi, fatigue, muskel og leddsmerter m.m. Kurset er også ypperlig for deg som utfører hard fysisk trening og som trenger en god og effektiv form for restitusjon . Ved å bygge opp med bolstere, blokker og tepper i nøye utvalgte stillinger får kroppen og toppen hvile, og du frigjør ny energi.

Her er det stort behov for individuell oppfølging, så det er maks 8 deltakere pr kurs.

*Kurset er ikke satt opp høsten 2018.


IMG_3734Velvære Yoga

Velvære Yoga er en myk og rolig yogaform med elementer fra medisinsk yoga, yogaterapi, mindfullness og restorative yoga. På lune og behagelige ullmatter vil du lære enkle behagelige øvelser som kan påvirke deg positivt på mange plan, både fysisk, mentalt og emosjonelt. Øvelsene er nøye utvalgt med tanke på helhetlig helse og det vil være fokus på pust, stressreduksjon, rygg/nakke/hofter. 

*Kurset er ikke satt opp høsten 2018.