Verv en venn – få 30% rabatt!

Sommertilbud til DEG! Verv en venn – få 30% rabatt på eget høstkurs!

Rabatten gjelder ved verving av en ny yogi hos Yoga for Helse eller til en som har deltatt på tidligere kurs, men som har hatt en pause. Rabatten oppnås ved å sende mail om hvem du verver når vedkommende melder seg på.

HØSTENS TIMEPLAN ER KLAR!!!

Timeplanene for høstens faste ukentlige kurs er klar og du er hjertelig velkommen til å melde deg på! Timeplan finner du her

Yoga for Helse har kunnskapsrike, erfarne instruktører med god utdannelse som veileder deg på en trygg, morsom og inspirerende måte.

Nybegynnere:

Er du nysgjerrig på yoga? Vi setter opp kurs i Virya Yoga for Nybegynnere. Yoga rommer alt som er godt! Yoga skaper letthet, balanse, klarhet, glede, renhet, fleksibilitet, styrke og tilstedeværelse. Linda underviser nybegynnere med stor kunnskap, energi og glede! Du er trygg, sett og ivaretatt!

Viderekomne:

Fortsett reisen! Du har allerede kjent på mestringsfølelsen av å få til ting med kroppen. Du har kjent på lykkefølelsen og blitt avhengig 🙂 Da er det bare å fortsette yogareisen og melde seg på kurs for viderekomne! Linda tar den viderekomne yogi med på nye eventyr! Du kan få til utrolig mye på matten med henne som din kunnskapsrike og trygge instruktør.

 

Yin&Restorative Yoga:

Denne yogaformen løsner opp kroppen på et dypere plan fordi den adresserer kroppens bindevev. Pust og vennlig tilstedeværelse er viktige komponenter og yogaformen har en meditativ kvalitet over seg. Du sitter igjen med en økt følelse av ro, klarhet og overskudd. Pernilla underviser med stor kunnskap og får deg til å lytte innover med kjærlig nysgjerrighet og tålmodighet.

 

DU er varmt velkommen!

Posted in Uncategorized.