SensommerYoga – 2 intensivkurs 6-9 august

Sommermånedene er fylt av lys og varme, og sommerens energi får deg til å vibrere av energi! Men det er også uttørrende og krevende for kroppen med hetebølge. For å oppnå balanse i ditt indre landskap bør du prøve å utvikle det motsatte miljø i kropp og sinn – en rolig, sval kropp og en kjølende sinnsro.
Når du gir kroppen yogastillinger, bevisst oppmerksomhet og riktig pusteteknikk så senkes din indre temperatur, og du oppnår balanse på alle plan.

Et intensivt yogakurs er kanskje også den boosten du trenger for å fortsette den gode flyten utover høsten og vinteren?

Vi setter opp 2 intensivkurs i uke 32, slik at du kan praktisere yoga hver dag og kjenne den gode effekten daglig yoga har på kropp, sinn og sjel.

1. YIN&YANG YOGA – for helhet og balanse!

Dette er yogakurset for deg som ønsker den perfekte balanse! Ja, takk – begge deler 😊

YANG – den maskuline kraft!

Det er en dynamisk yogastil som skaper energi, styrke, fleksibilitet og balanse.

Vi beveger oss i en dynamisk flyt fra yogastilling til yogastilling med fokus på utvikling av kjernemuskulatur og muskelfleksibilitet. Det er rytmisk og repeterende og følger en god vinyasa struktur som bidrar til å stabilisere ledd, og aktiverer muskler for styrke, struktur og balanse.

YIN – den feminine kraft!

Yin yoga bidrar til ro i kropp og sinn, slik at du kan føle mer tilstedeværelse og konsentrasjon i din hverdag. Vi søker dypere i muskelvev, ledd og bindevev og stimulerer energiflyten og blodsirkulasjonen i kroppen. Vi holder stillingene over tid og bruker sjenerøst med utstyr som holder deg i stillingene.

Kurset går over fire kvelder, 6.-9. august kl 17.00-18.30.

Instruktør: Pernilla Løfstedt

2. VIRYA FLOW YOGA

Har du lyst å bli svett, sterk, smidig – eller ønsker du bare å stresse ned? Virya Flow Yoga er fysisk, dynamisk yoga med fokus på styrke, fleksibilitet og biomekanikk. Disse timene løfter energien, og du kommer ut med en følelse av ny letthet i kropp og sinn. Yoga skal være GØY!

Kurset er for videregående nivå og går over fire kvelder, 6.-9. august kl 19.00-20.30.

Instruktør: Linda Bettum Martinsen

Pris pr. kurs kr 550,-

Påmelding

Posted in Uncategorized.