Info til yogakurs

Virya yoga praktiseres barbent. Ta på deg behagelig tøy, gjerne treningstøy. Jeg anbefaler en singlet innerst, som sitter litt godt, det blir jo litt tøy og bøy. Ellers er det er fordel med et par timer siden siste store måltid.

På Yin&Restorative Yoga ligger du i stillinger over tid, så her er det godt å ha på myke og behagelige klær så du holder varmen gjennom hele timen.

Fint hvis du tar med egen yogamatte, men jeg har yogamatter og alt utstyr du trenger til utlån. Vi bruker klosser og bånd som hjelpemidler. De blir en god forlengning av armene og hjelper oss til riktig utførelse av øvelsene. Pledd brukes både til å bygge opp med, men også til å ha over seg ved timens deilig avslutning – Savasana (avspenning).

Hvis du ønsker å investere i egen yogamatte anbefaler jeg mattene fra Manduka, spesielt Pro Lite eller Eko Lite som du kan kjøpe på Lumiyoga.no. Som kunde hos Yoga for Helse får du 10% rabatt på alle varer i nettbutikken. Send en mail til linda@yogaforhelse.no og du får rabattkoden.

Du får kyndig og god veiledning, men all yoga foregår på eget ansvar. Det legges til rette for modifikasjoner/tilpasninger, men du må selv hensyn ta til egen kropp og dine utfordringer.

Ellers anbefaler jeg å drikke godt med vann etter yogapraksisen.

Kursene følger skolen ferier.

Vi sees på matta!