Happy Hearts

Fordypningskurs i bakoverbøyninger – en skikkelig energiboost!

I området rundt brystryggen og hjertet lagres det mange spenninger. Å gjøre bakoverbøyninger kan være en motvekt til alt stillesittende. De åpner opp i bryst, hjerte og gir energi, balanse og glede. Vi vender kropp og sinn ut mot verden!

Bakoverbøyninger fremkaller følelser i oss. De gir deg en følelse av å måtte hengi seg og tørre å gi slipp på emosjonelle blokkeringer. Enten er det din favoritt, eller så er det noe som vekker ubehag og frykt i deg.

Bakoverbøyninger kalles også for hjerteåpninger da de ikke bare gir slipp på fysiske spenninger men også emosjonelle. I følge yogafilosofien setter det seg spenninger og følelsesmessig vanskelige følelser i området rundt hjertet. Ved å få energien til å flyte fritt, kan vi slippe negativitet og blokkeringer som vi ikke trenger å bære med oss for å tørre å åpne hjertet igjen. Når disse spenningene forsvinner får vi fornyet energi og følelsen av euforisk glede!

Vil du få en trygg og grundig innføring i hvordan du bakoverbøyer i yoga så er dette kurset for deg. Vi geleider deg igjennom et utvalg bakoverbøyninger som vil gi deg muligheten til å oppleve, og utforske, gleden ved å åpne din hjertedør.

Lørdag 10. November kl 9.00-11.30 

Sted: Barkåker Idrettshus

Dine yogalærere: Pernilla Løfstedt og Linda Bettum Martinsen

Pris: kr 400,-

Påmelding

Du er HJERTELIG velkommen!

 

Posted in Uncategorized.