Fordypningskurs – En høst i Balanse!

Stå støtt i stormen – en høst i balanse og med god forankring.

Høsten kommer enten vi vil eller ikke. Den kommer med et spekter av vakre farger, varmende høst sol og knasende frisk luft – deilig!
Men med fallende temperatur og friske vindkast kan du bli blåst overende både fysisk og mentalt. Tror det eller ei, men å koble seg på Moder Jord og bruke tid på å ”jorde” både mentalt og fysisk er det beste du kan gjøre for deg selv gjennom høsten.

Denne lørdagen byr på sterke, vakre balanse stillinger som kan bidra til forankring og tilstedeværelse i livet ditt selv om det stormer både på innsiden og utsiden.

Fysisk balanse kan defineres som likevekt eller evnen til å opprettholde likevekten når bevegelsesforløpet eller situasjonen endres. Kunsten å vite hvor kroppen er i forhold til tyngdekraften.

Det er mange helsefordeler med balanse trening! I yoga finnes det mange nyttige og morsomme stillinger som utfordrer deg både statisk og dynamisk. Stillinger som kan bidra til stabilitet både fysisk og mentalt. Yoga betyr balanse i kropp og i sinn.

I dette fordypningskurset vil vi prøve å leke og utforske stillinger som utfordrer balansen, gjennom å se nærmere på teknikk, styrke, fokus og stillhet i sinn.

Vi byr på basis forståelse av balanser:
-Forankring.
-Grunnmur og byggesteiner i stillingene.
-Kjerne styrke.
-Føtter og ben.
-Hender og håndledd.
-Tyngdekraftens sentrale betydning for å oppnå balanse.
-Bruk av synet i balanse.

Vi har godt med yogautstyr og vegger som støtter deg under leken.

Her får du anledning til å utforske nye sider av deg selv. Du hilser kanskje på frykt, tvil og nederlag. Det er først når du tør å utfordre disse følelsene at du finner trygghet og stillhet i stillingene.

Vi avslutter med deilig stillhet på bolster.

Så kan bare høststormene sette inn!

Dine yogalærere: Pernilla Løfstedt og Linda Bettum Martinsen

Pris kr. 400,-

DU er VARMT velkommen og inviter gjerne venner til arrangementet!

Påmelding via nettsiden er nødvendig, se link:
http://www.yogaforhelse.no/pameldingfordypnings-helgekurs/

Posted in Uncategorized.